cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

«Η πιο φασιστική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από το Ισραήλ»

Η δημοσιογράφος, Λαμπρινή Θωμά, μιλά στα CretaPods και τον Μάριο Διονέλλη για το σημερινό καθεστώς στο Ισραήλ, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση την πιο ρατσιστική και ακροδεξιά που έχει υπάρξει ποτέ στο Ισραηλινό κράτος…

«Η πιο φασιστική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από το Ισραήλ»

Η δημοσιογράφος, Λαμπρινή Θωμά, μιλά στα CretaPods και τον Μάριο Διονέλλη για το σημερινό καθεστώς στο Ισραήλ, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση την πιο ρατσιστική και ακροδεξιά που έχει υπάρξει ποτέ στο Ισραηλινό κράτος.

Η ίδια υποστηρίζει ότι σε αυτήν την κυβέρνηση υπάρχουν στοιχεία που πιστεύουν στην φυλετική ανωτερότητα των Εβραίων, σημειώνοντας παράλληλα ότι πέρα των Αράβων της περιοχής, σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν από αυτήν την μεταστροφή του Ισραήλ και οι χριστιανοί.

Παράλληλα επισημαίνει ότι ο λαός του Ισραήλ είναι διχασμένος, σημειώνοντας ότι για αυτόν τον λόγο δεν βγαίνουν αυτοδύναμες κυβερνήσεις, ωστόσο οι ακραίοι πολλαπλασιάζονται, φέρνοντας ωα παράδειγμα και τους εποίκους.

Τέλος μιλά για το πρωτόγνωρο γεγονός του να παρακολουθεί ο κόσμος μια γενοκτονία, για την κριτική στο κράτος του Ισραήλ που δεν έχει καμία σχέση με τον αντισημιτισμό ενώ αναφέρεται και στην μεταστροφή της κοινωνίας, ακόμα και εντός Ισραήλ, ως προς την ανοχή για ό,τι συμβαίνει.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon