cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

«Κερδίζουν όλοι από την καθολική ασφάλιση κτιρίων»

Ο Νίκος Κεχαγιάογλου, ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ, απαντά σε ερωτήσεις του Μάριου Διονέλλη σχετικά με τον τρόπο και τη φιλοσοφία της ομαδικής ασφάλισης και τη δυνατότητα να ανταποκριθούν οι ασφαλιστικές σε μαζικές καταστροφές…

«Κερδίζουν όλοι από την καθολική ασφάλιση κτιρίων»

Ο Νίκος Κεχαγιάογλου, ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) μιλάει στον Μάριο Διονέλλη και στο CretaPods για την υποχρεωτική ασφάλιση κατοικιών και επιχειρήσεων που εξήγγειλε η κυβέρνηση, τονίζοντας τα οφέλη που θα υπάρχουν και για το κράτος.

Παράλληλα, αναφέρεται και στις τιμές που υπάρχουν στην αγορά, σημειώνοντας ότι το κόστος είναι γενικά χαμηλό και τελικά θα ωφελήσει και τον ασφαλισμένο.

Ο ίδιος απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο αλλά και τη φιλοσοφία της ομαδικής ασφάλισης και αντιτίθεται στη λογική του «χαρατσιού». Τέλος αναφέρεται και στη δυνατότητα να ανταποκριθούν οι ασφαλιστικές σε μαζικές καταστροφές όπως στην Θεσσαλία, αναλύοντας το πως λειτουργεί παγκοσμίως το σύστημα ασφάλισης επισημαίνοντας ότι αυτό είναι ασφαλές και πλέον υπάρχουν μηχανισμοί για τέτοια ζητήματα.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon