cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

“Νεράκι” περάσανε τα 16.000 χρόνια…

Πηγαίνετε στον Βόλο να τους πείτε για το πότε θα έρθει η επόμενη καταστροφή. Μπορεί και να σας πιστέψουν και να συνεχίσουν να ψηφίζουν τις κυβερνήσεις που… δεν φταίνε.

“Νεράκι” περάσανε τα 16.000 χρόνια…

Τουλάχιστον μην ξεφτιλίζεστε. Τουλάχιστον προστατέψτε την επιστήμη που υποτίθεται ότι υπηρετείτε… Πηγαίνετε στον Βόλο να τους πείτε για το πότε θα έρθει η επόμενη καταστροφή. Μπορεί και να σας πιστέψουν και να συνεχίσουν να ψηφίζουν τις κυβερνήσεις που… δεν φταίνε.

Για κάντε και μια έρευνα να ξέρουμε σε πόσες χιλιάδες χρόνια θα εμφανιστεί ξανά η θανατηφόρα ακρίβεια αλλά και ο φασισμός της ακροδεξιάς.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

  • Παναγιώτα Καλαποθαράκου, πρόεδρος ΕΚΠΟΙΖΩ

«ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»

Η Παναγιώτα Καλαποθαράκου, πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ μιλά για την έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τις ενεργειακές ανάγκες των κατοίκων στην Αττική, που δείχνει την μεγάλη ενεργειακή φτώχεια αλλά και τη δυσκολία επιβίωσης των νοικοκυριών.

  • Ευγενία Κουνιάκη, δικηγόρος

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ»

Για τις ρατσιστικές διαδηλώσει που είχαν γίνει το 2020 στο Ηράκλειο και στο Τυμπάκι με πρωταγωνιστές τον Κ. Καμαρίτη που ήταν υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στο Ρέθυμνο και τον Αλ. Μουζουράκη, υποψήφιο με τους Σπαρτιάτες στο Λασίθι, που κατηγορούνται για διέγερση του πλήθους, μιλά η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon