cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Αυτή την πόρτα την έχω κτίσει ΚΑΙ εγώ!!!

Μάχες παντού!!! Οι μέσα μας πιο δύσκολες, πάντα!!! Έχει χτυπήσει μεροκάματα ο σύντροφος πολλά χρόνια τώρα στην “ανανεωτική” αριστερά, ωστε να κατοχυρώνει δικαίωμα χρησικτησίας…

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Αυτή την πόρτα την έχω κτίσει ΚΑΙ εγώ!!!

Μάχες παντού!!! Οι μέσα μας πιο δύσκολες, πάντα!!!

“Αυτή την πόρτα την έχω κτίσει ΚΑΙ εγώ” δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας, απαντώντας σε όσους τον κάλεσαν να την ανοίξει και να φύγει από το κτήριο της Κουμουνδούρου – με κατεύθυνση την ΑΟΡΑ.

Και η αλήθεια ειναι πως έχει χτυπήσει μεροκάματα ο σύντροφος πολλά χρόνια τώρα στην “ανανεωτική” αριστερά, ωστε να κατοχυρώνει δικαίωμα χρησικτησίας, και σίγουρα πάντως δικαίωμα σε stock options, που θα έλεγε και ο πρόεδρος, δηλαδή μέτοχος στο “μαγαζί” ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι εμφύλιες συγκρούσεις – είναι κανόνας αυτό – πάντα αφήνουν περισσότερο πόνο και θάνατο πίσω τους παρά η ήττα μετά από μια εισβολή. Ίσως γιατί περιέχουν έντονο το στοιχείο της προδοσίας, τουλάχιστον έτσι το βλέπουν, ο ένας για τον άλλο οι δύο πόλοι της σύγκρουσης.

Αν προσθέσετε και τις προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιώσεις έχετε ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε να καταλαβαίνεται τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο βέβαια.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon