cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Εμείς τιμούμε την επέτειο των μνημονίων

Από την μια ο ΓΑΠ που 13 χρόνια πριν μας έβαλε στα μνημόνια και από την άλλη σήμερα ο Κυριάκος που περιφέρει τα “κατορθώματα” του σαν τους αρκουδιάρηδες της παλιάς εποχής…

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Εμείς τιμούμε την επέτειο των μνημονίων

Για κακή μας τύχη, με φόντο το γραφικό λιμανάκι στο Καστελόριζο με τις βαρκούλες του, ο τότε πρωθυπουργός μας ανακοίνωνε την είσοδο σε μια περιπέτεια, που ακόμα βιώνουμε. Μια περιπέτεια που δεν λέει να τελειώσει, δεν τα πήραν όλα ακόμα οι δανειστές μας, που μερικοί τους αποκαλούν εταίρους – εμείς έχουμε περιοριστεί στον ρόλο της εταίρας.

Αδίστακτοι κι’ αρπακτικοί οι ξένοι και οι ιθαγενείς χρηματιστές-ληστές, απόγονοι των μνημονίων, μας κουνάνε και το δάκτυλο, μας επιτιμούν, και κακά τα ψέματα, αυτοί μας κυβερνούν μ’ ένα παρασύνταγμα -γιατί αυτό είναι τα μνημόνια- που έχει καταργήσει σε μεγάλο βαθμό τόσο την λαϊκή κυριαρχία όσο και την εθνική ανεξαρτησία.

Δεν χρειάζεται νομίζω να θυμίσω πως τα φορολογικά έσοδα του κράτους είναι υπό τον έλεγχο την δανειστών-εταίρων-εκβιαστών.

Και έχεις και τον πρωθυπουργό Κυριάκο ενθουσιασμένο με την κατάντια της ελληνικής οικονομίας να περιφέρει τα κατορθώματα της κυβέρνησης του ανά την επικράτεια σαν τους παλιούς αρκουδιάρηδες που, για λίγες δραχμές, υποχρέωναν τα κακόμοιρα τα ζώα να μιμούνται ανθρώπινες συμπεριφορές – όπως εμείς σήμερα παριστάνουμε τους Ευρωπαίους.

Τελικά άλλοι βαράνε τα όργανα και καθορίζουν τον ρυθμό κι’ αλλοι απλά χορεύουν…

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon