cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – H «12χρονη επί Κολωνώ» κινδυνεύει

Η 12χρονη, τα Τέμπη, οι Λιγνάδηδες, οι εργολάβοι της εξαπάτησης στα κανάλια, η ξέφρενη άνοδος στις τιμές των τροφίμων, η καταστρατήγηση του κράτους δικαίου μας προσβάλλουν όλους! Και πρέπει να αντιδράσουμε!!!

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – H «12χρονη επί Κολωνώ» κινδυνεύει

Κινδυνεύει από την αδιαφορία των δημόσιων κοινωνικών δομών – αλήθεια που είναι οι «τηλεοπτικές» φιλανθρωπικές οργανώσεις, λαλίστατες σε άλλες περιπτώσεις;

Κινδυνεύει από την φανερή πλέον διασύνδεση κρατικών μηχανισμών με το κύκλωμα μαστροπείας – Trafficking για αμοιβαίες εξυπηρετήσεις. Όταν δεν ταυτίζονται πλήρως, κράτος – παρακράτος και μαφία.

Κινδυνεύει από την κραυγαλέα απουσία αντίδρασης των «νοικοκυραίων», των συντηρητικών πολιτών, αυτών που σταυροκοπιούνται νυχθημερόν, που πιστεύουν στο «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».

Δεν θα έπρεπε κυρίως αυτοί να είναι στους δρόμους και όχι κάποιοι «κινηματικοί»; ή μήπως η 12χρονη είναι τόσο «αμαρτωλή» που φοβούνται μην βρωμίσουν, αυτοί οι αμόλυντοι;

Το κορίτσι αυτό πρέπει να ζήσει, πρέπει να σωθεί!

Η 12χρονη του Κολωνού και η πορεία της, τα Τέμπη, οι Λιγνάδηδες, οι εργολάβοι της εξαπάτησης στα κανάλια, η ξέφρενη άνοδος στις τιμές των τροφίμων, η καταστρατήγηση του κράτους δικαίου, για να θυμηθώ μερικά από τα πιο πρόσφατα, μας προσβάλλουν όλους!

Πρέπει να αντιδράσουμε!

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon