cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Μετά τον ΒΟΥΡΚΟ νάτος κι’ ο LOVER-DOS

Και ενώ περιμέναμε ( ; ) να μας ανακοινώσει είτε την ίδρυση κόμματος είτε την προσχώρηση στην ΝΔ βγήκε χτες και τι είπε; “Εμπρός! Όλα για την Ελλάδα”

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Μετά τον ΒΟΥΡΚΟ νάτος κι’ ο LOVER-DOS

Σαν κλασικός ψευτο-εραστής ο πρώην (τον πληγώνει αυτό το πρώην) υπουργός, μοιράζει δεξιά -κυρίως- και αριστερά υποσχέσεις: “θα σου κάνω, θα σου δείξω, θα, θα,θα…” – κι’ από τηγανίτα τίποτα!

Εδώ και βδομάδες μας είχε δώσει ραντεβού για τις 20 Νοεμβρίου όπου θα μας έλεγε -υποτίθεται- τι σκοπεύει να κάνει, αποκλείοντας πάντως την απόσυρση από την πολιτική.

Και ενώ περιμέναμε ( ; ) να μας ανακοινώσει είτε την ίδρυση κόμματος είτε την προσχώρηση στην ΝΔ βγήκε χτες και τι είπε; “Εμπρός! Όλα για την Ελλάδα”, έτσι ονόμασε την πολιτική του κίνηση ( ! ) την οποία τοποθέτησε στο χώρο του μεταρρυθμιστικού Κέντρου, (μεταρρύθμιση, μια πολύ ταλαιπωρημένη λέξη).

Μίλησε πιο συγκεκριμένα για τις θέσεις του για τον πόλεμο στη Γάζα, χαρακτηρίζοντας την Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση, τασσόμενος με το Ισραήλ και εκφράζοντας τη συμφωνία του με τη στάση της κυβέρνησης της ΝΔ.

Επίσης, πρωτίστως έθεσε ως θέματα προτεραιότητας το προσφυγικό, τη δημόσια ασφάλεια, την προστασία του πολίτη.

Τόνισε ότι δεν είναι καλό για τη δημοκρατία μας ότι από τη μια είναι το κυβερνητικό κόμμα και από την άλλη επτά κόμματα απέναντι.

Σημείωσε ότι «καλώς έκανα» που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, απορρίπτοντας, όπως είπε, ένα αντιπολιτευτικό κομφούζιο. Μάλιστα, αυτοπροσδιορίστηκε ως «πολιτικός των έργων».

Τέλος, τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Α! και να μην το ξεχάσω: μάλλον θα έχουμε “νέο” κοινοβουλευτικό κόμμα με “νέο” αρχηγό σύντομα. Το γεγονός πως οι βουλευτές του “νέου” σχήματος έχουν εκλεγεί με άλλο ψηφοδέλτιο το αφήνω απλά ασχολίαστο.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon