cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Ο Σούνακ δεν είναι μετανάστης! Εκατομμυριούχος είναι!

Στον καπιταλισμό αυτό που καθορίζει την ταυτότητά μας είναι το εξής ένα και μοναδικό στοιχείο… το χρήμα και ο… Ινδός έχει αρκετό!!!

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Ο Σούνακ δεν είναι μετανάστης! Εκατομμυριούχος είναι!

Το γράφω γιατί διάβασα «…μα πως γίνεται, αυτός που οι γονείς του ήταν μετανάστες να γίνεται αυτοκρατορικότερος των Βρετανών…».

Και όμως γίνεται φίλες και φίλοι γιατί αυτό που κυρίαρχα καθορίζει την ταυτότητα μας στον καπιταλισμό δεν είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός, το χρώμα του δέρματος, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις. Μετράνε και αυτά οπωσδήποτε αλλά… αλλά το μείζον είναι τα ΦΡΑΓΚΑ, τα ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ, τα ΠΛΟΥΤΗ.

Και δόξα το θεό ο κος Σούνακ έχει μπόλικα: η προσωπική του περιουσία ανέρχεται στα 730 εκατομμύρια Στερλίνες. Ενώ και η σύζυγος του έχει το κομπόδεμα της: η περιουσία της εκτιμάται στα 900 εκατ. $.

Οι Σούνακ λοιπόν βρίσκονται στην λίστα με τα πλουσιότερα άτομα στη Βρετανία και τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των «συναδέλφων» τους θα προτάξουν και θα γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια την “πλέμπα” και τα δικά της συμφέροντα.

Γι’ αυτό και δεν έχει κανένα λόγο να εμφανιστεί ευαίσθητος στα ελληνικά επιχειρήματα, αντίθετα έχει πολλούς λόγους να υπερασπισθεί την αυτοκρατορία – κομμάτι της είναι!

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon