cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Παντελονάτος ο Αντώνης, με κοντό παντελονάκι ο Κυριάκος…

Τα μάτια του 14 να έχει η πρωθυπουργάρα μας μεθαύριο που θα συναντηθεί με τον νεοΟθωμανό Ταγίπ. Γιατί άλλο Σούνακ κι άλλο Ερντογάν. Επίσης παιδιά του microΣΥΡΙΖΑ… προσοχή μην σας φύγει ο… Μπίστης!!!

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Παντελονάτος ο Αντώνης, με κοντό παντελονάκι ο Κυριάκος…

Μεγαλωμένος στα κολλέγια ο ένας, και ξέρουμε τι γίνεται εκεί μέσα, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, στη βιοπάλη, ο άλλος, στο πανεπιστήμιο της ζωής μαθαίνει την πολιτική ο Ταγίπ, ενώ ο δικός μας στο Columbia προστατευμένος και… προπληρωμένος!

Στο ίδιο ελιτίστικο συνάφι μέλος είναι και ο παντελονάτος Αντώνης που μάγκεψε εις τας Αμέρικας και τας πιτσαρίες, με τα βιβλία της προγιαγιάς του προσκεφάλι και τα άσματα της Αννούλας να τον συνοδεύουν τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Όλα αυτά πριν καλοπαντρευτεί και νοικοκυρευτεί. Κολλεγιόπαις πατριώτης ο τρελλΑντώνης μένει σταθερός στις παραδόσεις και στον Καλαματιανό, χορεύει στο ταψί τον Κυριάκο και κρατάει σταθερά το τιμόνι δεξιά. Βλέπει άνοδο των δεξιών και ακροδεξιών απόψεων στην Ευρώπη, και προτείνει στροφή της ΝΔ προς τα εκεί και όχι προς το κέντρο, όπως προτιμά ο Κυριάκος μας.

Βοηθάει έτσι τον πρωθυπουργό να κλείσει τις τρύπες εξόδου και να περιορίσει τις απώλειες προς τα δεξιά. Οπότε ναι μεν σηκώνει μπαϊράκι, χωρίς όμως να απειλεί την ηγεμονία Μητσοτάκη, προς το παρόν τουλάχιστον.

Οι 11 πάντως του μικροΣΥΡΙΖΑ συσκέπτονται συνεχώς με προσωρινό ( ; ) πρόεδρο τον Αλέξη Χαρίτση.

Για το όνομα του νέου κόμματος υπομονή: άκουσα και το ΔΙ.ΑΡΙ. (από το ΔΙέξοδος ΑΡΙστερά), καμαρούλα μια σταλιά, 50 τετραγωνικά, δυό βήματα από την κεντροαριστερά, πρώτη στάση δεξιά!

Μην μας φύγει ο Μπίστης, προσοχή παιδιά!

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon