cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Shit! BritMu is giving our treasures to those bloody Greeks!

Τα καταφέραμε: τους κάναμε να φαγωθούν, τους «διαίρει και βασίλευε», τους στριμώξαμε, τους κάναμε τη μούρη κρέας, “fuck you bastard” που έγραψε και μια χριστιανοπατριωτική εφημερίδα ορθοδόξου αποκλίσεως…

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Shit! BritMu is giving our treasures to those bloody Greeks!

Του Αγίου Ανδρέα σήμερα, του πρώτου που κλήθηκε από τον Χριστό να γίνει απόστολος. Ίσως δεν είναι τυχαίο πως ο Ανδρέας ήταν εξελληνισμένος Ιουδαίος, μιλούσε δηλαδή μια γλώσσα που είχε τον ρόλο που έχουν σήμερα τα Αγγλικά, και έτσι μπορούσε να επικοινωνήσει με ανθρώπους από διαφορετικές θρησκείες και εθνότητες, πέραν των Ιουδαίων.

Ο δικός μας Ανδρέας πάντως, ο Παπανδρέου μίλησε στην καρδιά της πλειοψηφίας, «φάγαμε ψωμί με τον Αντρέα» που λέει και ο λαός, και ας ήταν δανεικό με τόκο.

Α! Μην ξεχάσω τον Henry που πέθανε στα 100(!). Ο απόλυτος εκπρόσωπος του αμερικάνικου κατεστημένου, Κίσσινγκερ, ο αρχιτέκτονας της προσέγγισης με την κομμουνιστική Κίνα. Μια προσέγγιση που όξυνε τις έτσι και αλλιώς τεταμένες σχέσεις με την Σοβιετική Ένωση, που υποχρεώθηκε έτσι να παλεύει σε 2 μέτωπα κατά την διάρκεια των ‘70s.

Ο πανούργος Αμερικάνος Υπ.Εξ. και σύμβουλος πολλών προέδρων δημιούργησε έτσι το ευνοϊκό έδαφος για να διευρυνθεί το χάσμα των 2 μεγάλων «σοσιαλιστικών» δυνάμεων πράγμα που, μαζί με άλλους σημαντικούς παράγοντες, άνοιξε τον δρόμο στην αμερικανική παντοκρατορία.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon