cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Το νέο trend στα πλουσιόσπιτα

Ξεχάστε τα πανάκριβα συστήματα ασφάλειας, τους σεκιουριτάδες, τις θωρακισμένες πόρτες, τους ψηλούς μαντρότοιχους, τ’ αλεξίσφαιρα τζάμια. Πάρτε καλάμια και κάντε το σπίτι σας φρούριο!!!

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) – Το νέο trend στα πλουσιόσπιτα

Εμπιστευτείτε το know how που αποκτήσαμε τις τελευταίες δεκαετίες προστατεύοντας τα σπίτια διάσημων «τρομοκρατών» με τα πρωτοποριακά προϊόντα μας φτιαγμένα ένα-ένα με μεράκι από αγνά, βιολογικά καλάμια.

Συνεχίζουμε μια μακρά παράδοση πολλών αιώνων, που πολλοί ιστορικοί ανάγουν στον 4ο π.χ. αιώνα όταν ο Μέγας Αλέξανδρος ήρθε από τα μέρη μας να μας εκπολιτίσει. Μια μικρή ψηφίδα αυτής της προσπάθειας είναι και η μεταφορά, καλλιέργεια και κατασκευή στα μέρη μας της περίφημης ελληνικής καλαμωτής που μεταμορφώνει το σπίτι σας σε απόρθητο φρούριο.

Σας θυμίζω πως δυστυχώς ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος αρνήθηκε να ενισχύσει τα τείχη της Κωνσταντινούπολης με καλαμωτές, όπως τον είχαν συμβουλεύσει. Μην κάνετε το ίδιο λάθος!

Παραγγείλτε τώρα την γνήσια, χειροποίητη ελληνική καλαμωτή και ξεγνοιάστε μια για πάντα! Διατίθεται σε 3 μεγέθη: 200Χ100cm, 200X150cm, 300X180cm. Επικοινωνήστε μαζι μας στη διεύθυνση 323 Iskander Rd. 54000 Lahore Pakistan.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon