cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) το όνομα του νέου κοινοβουλευτικού μορφώματος

Στην σημερινή εκπομπή ενώ θέλαμε… ΔΕΝ ψάξαμε για τον τίτλο του νέου κοινοβουλευτικού μορφώματος που προκύπτει από τους βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ… μιλήσαμε όμως με τον Κωνσταντίνο για τα αδιέξοδα που ήδη διαγράφονται για την ηγέτιδα δύναμη της Ευρώπης

ο θείος Γιώργος ξέρει ( ; ) το όνομα του νέου κοινοβουλευτικού μορφώματος

Η επιστροφή του ΔευτεροΚωνσταντίνου του Γερμανικού!

Μια παλιά συνεργασία αναβιώνει: ο Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης, γιατρός, από αυτούς που μεταναστεύσανε, εδώ και 12 χρόνια στην Γερμανία, συνομιλεί με τον «θείο» για την Γερμανία, την πολιτική, οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της και τα αδιέξοδα που ήδη διαγράφονται για την ηγέτιδα δύναμη της Ευρώπης.

Στο δεύτερο λοιπόν μέρος της σημερινής εκπομπής η συνομιλία με τον Κωνσταντίνο.

Ψάξαμε ( ; ) για τον τίτλο του νέου κοινοβουλευτικού μορφώματος που προκύπτει από τους βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και πέσαμε πάνω στο «Αριστερή Ενότητα», ενώ το «Αριστερά ενωμένη ποτέ νικημένη» κρίνεται ως κάπως παλαιομοδίτικο.

Προτάθηκε και το ΕΝ.ΑΡ.Ε.ΤΑ. (ΕΝωμένη Αριστερή Ευρωπαϊκή Ταυτότητα), που όμως υπάρχει φόβος να μπερδευτεί με τη ΝΙΚΗ που είναι ενάρετη και χριστιανική.

Ρεκόρ 10ετίας στον αριθμό των πλειστηριασμών διαπιστώνει η ΕΛΣΤΑΤ, 141% αύξηση μέσα στο 2022 την στιγμή που ο μνημονιακός Αντώνης Σαμαράς ξεσπαθώνει κατά του «ενδοτικού» Μητσοτάκη και διεκδικεί ρόλο άτυπου ηγέτη της καθαρόαιμης δεξιάς που επιδιώκει την ανακατάληψη των πόλεων μας, που είναι κάθετα αντίθετη στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και δεν θέλει πολλά-πολλά με τον Ερντογάν.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon