cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

«Πολιτική απρέπεια και ανηθικότητα από τη Ν.Δ.»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του μηχανοδηγού στα Τέμπη, μιλά στα CretaPods και τον Μάριο Διονέλλη για το εξώδικο προς την εξεταστική επιτροπή επειδή προσπάθησε να ρίξει ευθύνες στον νεκρό μηχανοδηγό και για την καταπάτηση του ιατρικού απορρήτου…

«Πολιτική απρέπεια και ανηθικότητα από τη Ν.Δ.»

Ο Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος της οικογένειας του μηχανοδηγού IC62 στα Τέμπη, μιλά στα CretaPods και τον Μάριο Διονέλλη για το εξώδικο προς την εξεταστική επιτροπή επειδή προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στον νεκρό μηχανοδηγό και για την καταπάτηση του ιατρικού απορρήτου.

Τονίζει ότι ο μηχανοδηγός δεν έχει καμία ευθύνη καθώς λειτούργησε σύμφωνα με τους κανονισμούς, όπως είναι καταγεγραμμένο στις συνομιλίες που έχουν δημοσιοποιηθεί από τη μοιραία νύχτα.

Ο ίδιος κάνει λόγο για πολιτική απρέπεια και ανηθικότητα, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και ιατρικού απορρήτου, ενώ σημειώνει ότι το κυριότερο είναι ότι χρησιμοποίησαν ιατρικά έγγραφα αποκρύπτοντας συγκεκριμένα κομμάτια, κάτι που δείχνει τη μεθόδευση αυτών των βουλευτών.

Επίσης τονίζει ότι κανένα στοιχείο δεν δείχνει ότι ο μηχανοδηγός είχε θέματα υγείας, τονίζοντας ότι ουδέποτε έπαθε εγκεφαλικό όπως έχει διαρρεύσει.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon