cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Στην χώρα που δεν… χωράει σοβαρή κριτική!!!

Λοιπόν παίδες αν νομίζετε βέβαια ότι εδώ θα κάνουμε τίποτα σοβαρή κριτική στα θέματα της επικαιρότητας να σας ενημερώσω ότι έχετε συντονιστεί λάθος…

Στην χώρα που δεν… χωράει σοβαρή κριτική!!!

Στην χώρα που… η ενημέρωση βρίσκεται στην θέση 107 και συγκεκριμένα στον “πάτο” της Ε.Ε. δεν χωράει σοβαρή κριτική.

Στην χώρα που… αντί να αντιδρά ο κόσμος για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, αντιδρά για τα… τσιπάκια στις ταυτότητες, δεν χωράει σοβαρή κριτική.

Στην χώρα που… εν έτη 2023 τα σχολεία δεν έχουν αίθουσες και δασκάλους και οι εκπαιδευτικοί πρέπει κάθε χρόνο ξανά και φτου από την αρχή να πηγαίνουν τις ίδιες φωτοτυπίες – δικαιολογητικά στο Υπουργείο, δεν χωράει σοβαρή κριτική.

Στην χώρα που… καίγεται το σύμπαν, αλλά δεν πρέπει να το σχολιάζουμε γιατί η οικονομία μας πάει καλά, την ίδια στιγμή που δεν υπάρχει φράγκο ούτε για τα απαραίτητα, δεν χωράει σοβαρή κριτική.

Εξάλλου, για τα λεφτά θα μιλάμε όταν έχουμε μπροστά μας την μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στην ΕΕ; Το… νέο “έπος” του Έβρου δηλαδή…

Και στην χώρα που… στην προσφάτως “μαυρισμένη” αξιωματική αντιπολίτευση αντί να κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη και το… “πυρονέφος” του, κάνουν στον εαυτό τους, δεν χωράει σοβαρή κριτική.

Και τελικά τι λέμε;

Μα φυσικά βάζουμε λίγο χρώμα στις ζωές μας… να σαν και αυτό το ροζ της γραβάτας του Κασσελάκη και μιλάμε για… ζώδια!!!

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon