cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

«Τα έργα του Μπέου ξεγυμνώθηκαν από τις πλημμύρες»

Η Φαίη Τζανετουλάκη, μέλος της κίνησης «Ενεργοί Πολίτες Βόλου», μιλά στον Μάριο Διονέλλη και στα CretaPods, για τις δημοτικές εκλογές, στρέφοντας τα βέλη της κατά του δημάρχου Αχ. Μπέου και των τακτικών του, τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγή…

«Τα έργα του Μπέου ξεγυμνώθηκαν από τις πλημμύρες»

Η Φαίη Τζανετουλάκη, μέλος της κίνησης «Ενεργοί Πολίτες Βόλου» και υποψήφια με την παράταξη «Συμμαχία για τον Βόλο», μιλά στον Μάριο Διονέλλη και στο CretaPods, για την κατάσταση του νερού στην περιοχή, την έλλειψη μετρήσεων και ενημέρωσης, ενώ ξεκαθαρίζει ότι το νερό που τρέχει σήμερα στις βρύσες δεν είναι κατάλληλο για κανενός είδους χρήση.

Η ίδια αναφέρεται στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού, ενώ μιλάει και για τα έργα που αφορούν το πόσιμο νερό, τα οποία δεν έγιναν ποτέ για να λυθεί μόνιμα το πρόβλημα.

Αναφέρεται επίσης και στις τιμές των εμφιαλωμένων νερών οι οποίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στην περιοχή, μετά το κυβερνητικό πλαφόν, ενώ μίλησε και για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, στρέφοντας τα βέλη της κατά του δημάρχου Αχ. Μπέου και των τακτικών του, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για αλλαγή.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon