cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Το μισό του ουρανού και το όλον της ζωής μας

Αντί να μιλάς για το «άλλο μισό του ουρανού» τουλάχιστον βάλε σε μια σειρά τα θέματα για να καταλάβεις πόσα παραπάνω έχει να παλέψει μια γυναίκα…

Το μισό του ουρανού και το όλον της ζωής μας

Σήμερα η μέρα είναι γυναίκα. Είναι η ισότητα και η διεκδίκηση. Είναι η φοιτήτρια που αγωνίζεται είναι η μητέρα που παλεύει είναι η γυναίκα που βιώνει αποκλεισμό και βία. Αντί να μιλάς για το «άλλο μισό του ουρανού» τουλάχιστον βάλε σε μια σειρά τα θέματα για να καταλάβεις πόσα παραπάνω έχει να παλέψει μια γυναίκα.

Διάλεξε τα ζητήματα που θα βάλεις στην ατζέντα την ημέρα που συναντιούνται οι δύο αγώνες, ο γυναικείος και ο φοιτητικός. Φτιάξε αφήγημα και επιχειρήματα για τις επόμενες γενιές γιατί έχει πολλή δίψα στον δρόμο.

Ασε τις viral ατάκες για τους sugar daddies και άκου πως πλέον είναι στο χέρι σου η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και του ίδιου του Συντάγματος. Με κάθε τρόπο. Ακόμα και με τη συμβολική βία όπως λέει ένας θαρραλέος καθηγητής.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

  • Ιόβη Μαραγκού, υπεύθυνη Τομέα Ισότητα, Φύλου και ΛΟΑΤΚΙ+ του ΜέΡΑ25

«ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Η Ιόβη Μαραγκού, υπεύθυνη Τομέα Ισότητα, Φύλου και ΛΟΑΤΚΙ+ του ΜέΡΑ25, μιλά για τις επικοινωνιακού τύπου αλλαγές που επιδιώκει η κυβέρνηση στα θέματα ισότητας και δικαιωμάτων και τον διαρκή αγώνα των γυναικών.

  • Ακρίτας Καϊδατζής, αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου

«ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ»

Ο Ακρίτας Καϊδατζής, αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, μιλά για την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, την επόμενη μέρα και την δυνατότητα να καταπέσει ο νόμος.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon