cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 07.05 2024

Χειροκροτήστε τους

Χειροκρότημα, για την απουσία τους από τη συζήτηση, με πρώτο τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Εύσημα για το θράσος τους, παινέματα για την ξεδιάντροπη απόκρυψη της αλήθειας…

Χειροκροτήστε τους

Χειροκρότημα, για την απουσία τους από τη συζήτηση, με πρώτο τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Εύσημα για το θράσος τους, παινέματα για την ξεδιάντροπη απόκρυψη της αλήθειας. Μόνο χειροκρότημα, αλλά όχι ειρωνικό. Γιατί αν είναι με ειρωνεία θα σπεύσουν οι φύλακες της βουλής να σε απομακρύνουν. Γιατί δεν ανέχεται τέτοια η δημοκρατία μας…

Στην ίδια εκπομπή ανοίγει η συζήτηση για τα «δώρα» που μας φέρνουν μαζί τους οι Ολλανδοί της HVA με το master plan για την αποκατάσταση της Θεσσαλίας. Και για τις δουλίτσες που ξεκινούν με το γνωστό σύστημα των αναθέσεων. Γιατί πάντα οι καταστροφές είναι ταυτόχρονα και ευκαιρίες… Χειροκροτήστε τους ξανά.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν

  • Χρήστος Κωνσταντινίδης, συγγενής θύματος στο δυστύχημα των Τεμπών

«ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ, ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ, ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ»

Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, συγγενής θύματος στο δυστύχημα των Τεμπών, μιλά για τη χθεσινή απόφαση της Βουλής για τη συγκάλυψη των ευθυνών και το «ειρωνικό» χειροκρότημα την ώρα που τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής.

  • Νικήτας Μυλόπουλος, καθηγητής Υδρογεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

«ΣΥΡΡΑΦΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ MASTER PLAN ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ»

Ο Νικήτας Μυλόπουλος, καθηγητής Υδρογεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μιλά για σχέδιο-πρόταση για το μέλλον της Θεσσαλίας μετά τις πλημμύρες, που παρουσιάστηκε από την Ολλανδική εταιρία, θέτοντας τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Ακούστε

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon