cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Βροχή οι εντολές για διακοπή ηλεκτροδότησης

Οι ληστρικές αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος γονατίζουν τα νοικοκυριά – Εκατοντάδες χιλιάδες οι εντολές για διακοπή ηλεκτροδότησης

Βροχή οι εντολές για διακοπή ηλεκτροδότησης

Ο πρόεδρος τεχνικός της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, ανέφερε σε παρέμβασή του στο OPEN TV, ότι έχουν δοθεί 285.000 εντολές για διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, δείγμα του ότι πολίτες και καταστηματάρχες αδυνατούν να ανταποκριθούν στο «κύμα» αυξήσεων που παρασέρνει τους λογαριασμούς των τελευταίων μηνών, με την ακρίβεια να αδειάζει σε χρόνο… dt τις τσέπες τους.

Μάλιστα, ο κ. Μανιάτης προέβλεψε ότι μέχρι το τέλος του έτους, ο αριθμός των εντολών για διακοπή ηλεκτροδότησης αναμένεται να ξεπεράσει τις 400.000, δείγμα των δυσοίωνων καταστάσεων που έρχονται ενόψει φθινοπώρου και χειμώνα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ «στηλίτευσε» την επιλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εφαρμογή επιδοματικής πολιτικής απέναντι στις αυξήσεις των λογαριασμών, καθώς «παίρνουμε χρήματα από το δημόσιο ταμείο για να επιδοτούνται οι εταιρείες ενέργειας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon