cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τρ 23.04 2024

Φοβούνται τα Reaper του Αιγαίου οι Τούρκοι

Η νέα αμερικανική βάση στην 110ΠΜ στην Λάρισα θα έχει την πλήρη επιτήρηση στο Αιγαίο με τα MQ – 9 Reaper, ότι πιο εξελιγμένο σε επανδρωμένο αεροσκάφος

Φοβούνται τα Reaper του Αιγαίου οι Τούρκοι
Φοβούνται τα νέα Reaper των Ηνωμένων Πολιτειών οι Τούρκοι

Μπορεί οι Τούρκοι να δείχνουν τα δόντια τους σε σχέση με τις διακρατικές συμφωνίες Ελλάδας και Αιγύπτου, ωστόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν φαίνονται διατεθειμένες να το αφήσουν για πολύ.

Ήδη, η νέα αμερικανική βάση που δημιουργείται στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, έχει σκοπό την πλήρη επιτήρηση στο Αιγαίο, με τα MQ – 9 Reaper, που είναι ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει τη δεδομένη στιγμή σε μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πολύ μεγαλύτερες πτήσεις σε σχέση με τα Bayraktar, αφού μπορούν να παραμείνουν στον αέρα χωρίς ανεφοδιασμό για έως και 48 ώρες.

Αρχικά δεν θα φέρουν πυραύλους, μπορούν ωστόσο να εξοπλιστούν τόσο με αέρος – αέρος, όσο και με αέρος – εδάφους. Την ίδια ώρα μπορούν να μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο την εικόνα πεδίου, να συμμετέχουν σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και να κινηθούν σε ακτίνα δράσης που φθάνει ως την Κύπρο.

Δεν τα λες και πολύ καλά νέα για τους Τούρκους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon