cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Τε 24.04 2024

H Tesla κάνει προσλήψεις στην Ελλάδα

Η Tesla αναζητά τώρα προσωπικό για τα γραφεία της στην Ελλάδα. Δείτε τις ειδικότητες που ζητούνται και πού μπορείτε να κάνετε αίτηση…

H Tesla κάνει προσλήψεις στην Ελλάδα

Η Tesla ιδρύθηκε το 2003 από το γνωστό επιχειρηματία Έλον Μασκ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι οραματίζεται την επιχείρηση ως μια ανεξάρτητη αυτοκινητοβιομηχανία, που στοχεύει να προσφέρει ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε προσιτές τιμές για τον μέσο καταναλωτή στο μέλλον.

Η Tesla προσφέρει κατά καιρούς πολλές ευκαιρίες καριέρας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι Ομάδες πόρων υπαλλήλων (ERG) δημιουργούν χώρο για τη σύνδεση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Το δίκτυο ERG υποστηρίζει ένα χώρο εργασίας με ποικιλομορφία και χωρίς αποκλεισμούς.

Τesla- προσλήψεις: Οι ειδικότητες που ζητούνται

Η γνωστή αμερικανική εταιρεία αναζητά τώρα προσωπικό για τα γραφεία της στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα αναζητά έναν εργαζόμενο και ένα άτομο για πρακτική άσκηση στα γραφεία της στην Αγία Παρασκευή.

Οι ανοικτές θέσεις που έχει αυτή τη στιγμή η Tesla στην Ελλάδα είναι οι εξής:

  • Mechanical Design Engineer(m/f/d) – Prototyping and design for manufacturing
  • Software Engineer Internship – Motor Modeling & Technology Development (πρακτική)

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, για τις θέσεις πρακτικής άσκησης που ανοίγει κατά καιρούς: «Οι ασκούμενοι στην Tesla ασχολούνται με έργα και προβλήματα διαμόρφωσης εξελίσσοντας συνεχώς τις συμβατικές γνώσεις και διευρύνοντας τα όρια. Αναμένουμε από τους ασκούμενους να έχουν την ίδια άριστη αποδοτικότητα με τους υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης– γι ‘αυτό τους επαναπροσλαμβάνουμε συχνά».

Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στην Tesla για τις θέσεις στην Ελλάδα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon