cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Όσα μας έμαθε ο άγνωστος Γιάννης Στρατάκης

Επειδή ο Κλεισθένης και ο Περικλής δεν φορούσαν κοστούμια, μπορεί ο καθένας να εμφανίζεται όπου θέλει, όπως θέλει αρκεί να νιώθει άνετα…

Όσα μας έμαθε ο άγνωστος Γιάννης Στρατάκης
Ο βιολιστής Γιάννης Στρατάκης

Η ανάρτηση του μουσικού Γιάννη Στρατάκη, ήρθε να δώσει τέλος στη φημολογία αναφορικά με το τι συνέβη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου και τον αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός με σαγιονάρα. Μας «έμαθε» όμως και πολλά ακόμα που προκύπτουν από τα συμφραζόμενα κι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Με βάση τα όσα μπορεί να υποθέσει κάποιος από την ανάρτηση Στρατάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο μάλλον όσοι δουλεύουν είναι πολύ δύσκολο να έχουν ακόμα και νερό. 

Στην Κρατική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ προφανώς δεν δίνουν καλοκαιρινά κοστούμια, παρά μόνο βαριά χειμωνιάτικα για όλες τις ώρες και όλες τις συναυλίες. 

Αν είσαι κορυφαίος μουσικός, γενικά, δεν χρειάζεσαι καμία προετοιμασία, μελέτη ή ξεκούραση. Το πρωί πας παραλία και λίγο πριν το … πάρτυ, βγάζεις τη σαγιονάρα, βάζεις το σμόκιν κι είσαι έτοιμος για δουλειά. Απλά και νοικοκυρεμένα. 

Επειδή ο Κλεισθένης και ο Περικλής δεν φορούσαν κοστούμια, μπορεί ο καθένας να εμφανίζεται όπου θέλει, όπως θέλει αρκεί να νιώθει άνετα;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon