cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 20.04 2024

Χαμός για το κόψιμο της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό

Ξεχειλίζει ο θυμός των χρηστών του Twitter για το κόψιμο της καθημερινής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό καθώς αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο που η διασπορά των κρουσμάτων είναι τεράστια

Χαμός για το κόψιμο της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό

Μαζεμένη φαίνεται να είναι η οργή των χρηστών του Twitter μετά την πρωτοφανή απόφαση του υπουργείου Υγείας να σταματήσει την καθημερινή ενημέρωση αναφορικά με την καταμέτρηση και κατανομή των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο θυμός ξεχειλίζει καθώς ή απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που εντοπίζονται καθημερινά κοντά τις 20.000 μολύνσεις και η διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα είναι τεράστια. Άλλωστε όπως και ο ίδιος ο ΕΟΔΥ παραδέχεται «η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας παρουσιάζει αυξητική τάση εδώ και περίπου 4 εβδομάδες».

Οι αστείες δικαιολογίες του ΕΟΔΥ σύμφωνα με τις οποίες «η τρέχουσα φάση της πανδημίας μας υποδεικνύει ότι είμαστε σε μεταβατική κατάσταση όπου ο αριθμός των νοσηλειών και των θανάτων έχει μεγαλύτερη σημασία σε σχέση με τα κρούσματα», δεν φαίνεται να πείθουν τους χρήστες του Twitter οι οποίοι ζητούν την ανάκληση της εν λόγω απόφασης.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon