cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Αγιοβασίληδες και παιδικοί ήρωες στην Παιδιατρική του Βενιζέλειου

Δύο πυροσβεστικά οχήματα με αναμμένες σειρήνες μετέφεραν χθες το απόγευμα τους Αγιοβασίληδες, τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου σε μια γιορτινή εκδήλωση στην Παιδιατρική Κλινική…

Αγιοβασίληδες και παιδικοί ήρωες στην Παιδιατρική του Βενιζέλειου

Δύο πυροσβεστικά οχήματα με αναμμένες σειρήνες μετέφεραν χθες το απόγευμα Αγιοβασίληδες, τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, σε μία επανάληψη της πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης που έγινε στο ΠΑΓΝΗ, για τα παιδιά και τους ανθρώπους που νοσηλεύονται.

Οι Αγιοβασίληδες μαζί με τους δύο σούπερ ήρωες των παιδιών ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτονται το νοσοκομείο. Αποβιβάστηκαν στον προαύλιο χώρο της παιδιατρικής κλινικής (δίπλα από την είσοδο του ΤΕΠ), μοιράζοντας σοκολάτες, καραμέλες και ευχές στους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους.

Κατά την άφιξη τους, τους υποδέχθηκαν οι «Μπαταλά», η γνωστή και αγαπητή μπάντα τυμπανιστών του Ηρακλείου, κηρύσσοντας την έναρξη της εκδήλωσης και συνεχίζοντας με γιορτινή διάθεση να απαλύνουν τον πόνο, την ανησυχία εκπέμποντας νότες χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Αβιοβασίληδες, ήρωες και μουσικοί του συγκροτήματος «Μπαταλά», παρέλασαν εξωτερικά του νοσοκομείου, παρέχοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες στο νοσοκομείο να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα.

Μετά την παρέλαση, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά της Παιδιατρικής κλινικής, πρόσφεραν γλυκίσματα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής, ως ελάχιστο ευχαριστώ για το έργο τους.

Η δράση διοργανώθηκε από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Περιφέρειας Κρήτης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ηρακλείου, την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon