cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων ασφαλείας στις φυλακές Αλικαρνασσού

Η Ένωση Υπαλλήλων Φυλακής Νέας Αλικαρνασσού καταγγέλει την άδικη επίθεση που δέχτηκε σωφρονιστικός υπάλληλος και ζητούν την λήψη άμεσων μέτρων ασφαλείας!!!

Ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων ασφαλείας στις φυλακές Αλικαρνασσού

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων φυλακής Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου καταγγέλει την απρόκλητη και άδικη επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος Γ.Ν. από κρατούμενο κατά την διάρκεια του βραδινού κλεισίματος της πτέρυγας την περασμένη Δευτέρα 8 Αυγούστου στο κατάστημα κράτησης Αλικαρνασσού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε ότι ο σωφρονιστικός προσπάθησε να σταματήσει καυγά μεταξύ αλλοδαπών κρατούμενων, με αποτέλεσμα να δεχτεί χτύπημα και να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι…

Το Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων φυλακής Νέας Αλικαρνασσού ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα από την αρμόδια πολιτική ηγεσία για την ασφάλεια του προσωπικού ώστε να μην αισθάνονται συνεχώς ως εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας.

Τέλος, όλοι οι συνάδελφοι εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση στον τραυματισμένο υπάλληλο των φυλακών Αλικαρνασσού Γ.Ν. και εύχονται την ταχεία ανάρρωση και την επιστροφή του σύντομα στα δύσκολα καθήκοντα του.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon