cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις σε Ηράκλειο και Χανιά

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις με αφορμή την άφιξη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα σε Ηράκλειο και Χανιά…

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις σε Ηράκλειο και Χανιά

Σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στα Λιοντάρια, καλεί μέσω ανακοίνωσής της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με αφορμή την επίσκεψη Μπλίνκεν στην Ελλάδα.

«Κάθε ελληνική κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων της κυβέρνησης ΝΔ και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουν την πολιτική του πολέμου, προσφέροντας ζεστό χρήμα στις πολεμικές βιομηχανίες για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί και στα Χανιά για την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

«Πρόκειται για μια επίσκεψη πολύ επικίνδυνη προκειμένου να ενισχύσει την ήδη μεγάλη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία, για να ζητήσει ακόμα περισσότερη στήριξη στα επιθετικά σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος Πολυτεχνείου Κρήτης ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στην αντιπολεμική διαδήλωση της Τρίτης.

Στο κάλεσμά της η ΕΛΜΕ Χανίων χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, τονίζοντας σε ανακοίνωση ότι έρχεται «για να ενισχύσει την ήδη μεγάλη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία, για να ζητήσει ακόμα περισσότερη στήριξη στα επιθετικά σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και να επιχειρήσει διευθετήσεις προς όφελος των συμφερόντων του αμερικανικού κεφαλαίου και των πολυεθνικών στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής».

Ανάλογο κάλεσμα απευθύνει η ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon