cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Δε 06.05 2024

Αυξημένοι οι έλεγχοι της Τροχαίας με δράσεις για την οδική ασφάλεια

Συνεχίζονται τα αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης αλλά και οι ενημερωτικές δράσεις για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων που υλοποιούνται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης λόγω των εορταστικών ημερών…

Αυξημένοι οι έλεγχοι της Τροχαίας με δράσεις για την οδική ασφάλεια

Αυξημένες περιπολίες και ελέγχους για επικίνδυνες παραβάσεις που σχετίζονται με την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων με έμφαση στην οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, θα διενεργούν τις επόμενες μέρες αστυνομικοί των υπηρεσιών Τροχαίας της Κρήτης, ενόψει των εορταστικών ημερών της Πρωτοχρονιάς.

Πέρα από τα αυξημένα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης, θα πραγματοποιηθούν και ενημερωτικές δράσεις για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων που υλοποιούνται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διανέμονται σε οδηγούς και συνεπιβάτες οχημάτων από τις υπηρεσίες Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας και του Τμήματος Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης συσκευές αλκοολομέτρησης μίας χρήσεως που προσέφερε ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης (ΣΥΦΑΚ).

Επιπλέον δράσεις οδικής ασφάλειας προγραμματίζουν τα Τμήματα Τροχαίας Αγίου Νικολάου και Ηρακλείου.

Ειδικότερα, αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου πραγματοποιεί ενημερωτική δράση οδικής ασφάλειας στη Λίμνη Αγίου Νικολάου με τη συνεργασία του Συλλόγου Οχημάτων Εποχής Νομού Λασιθίου και την Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκίνητων και Μοτοσυκλετών Νομού Λασιθίου.

Τέλος, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου θα αναβιώσει το έθιμο της «βαρέλας του τροχονόμου» στο Κέντρο της Πόλης του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon