cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Δεν παραδίδεται άμεσα ο δρόμος της Μεσαράς

Από μέρα σε μέρα το πάνε σε σχέση με το δρόμο της Μεσαράς. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως πλέον δεν πρόκειται να παραδοθεί στο τέλος του καλοκαιριού. Το πιο πιθανό είναι να παραδοθεί στο μέσο του … φθινοπώρου.

Δεν παραδίδεται άμεσα ο δρόμος της Μεσαράς

Αλλά ας δούμε τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά. Στην αρχή κι έπειτα από τρεις συνεχόμενες αναπροσαρμογές ως προς την παράδοση του έργου, υπήρχαν δηλώσεις για άνοιγμα του στις 25 Αυγούστου, αλλά κάτι τέτοιο εδώ και μέρες είχε αποκλειστεί.

Στη συνέχεια οι υπηρεσίες δήλωναν πως η πιθανότητα της 5ης Σεπτεμβρίου είναι λογική. Έπειτα βέβαια φρόντισαν να διαρρεύσουν πως υπάρχει ζήτημα με την «τεχνική επικαιροποίηση» του έργου, για να πεταχτεί το … μπαλάκι στο Υπουργείο και την σύσκεψη της ερχόμενης εβδομάδας.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το χρονοδιάγραμμα έχει φθάσει ήδη στις … 12 Σεπτεμβρίου, με την προϋπόθεση βέβαια πως μέχρι τότε δεν θα έχουμε βροχές, καταιγίδες ή άλλα απρόοπτα.

Την ίδια στιγμή, εργαζόμενοι στο έργο συζητούν μεταξύ τους, ότι οι συγκεκριμένες «σημειακές παρεμβάσεις» θεωρούνται τόσο απλοϊκές, που σε λιγότερο από ένα χρόνο θα αναδειχθούν άλλα προβλήματα και πιθανότατα θα κλείσει ο δρόμος ξανά.

Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, ούτε και είμαστε μηχανικοί. Η κοροϊδία όμως από ένα σημείο και μετά πρέπει να έχει και όρια.  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon