cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Δήμαρχος Ηρακλείου: «Στόχος να εντοπιστούν τα αίτια του δυστυχήματος»

Δήλωση του Βασίλη Λαμπρινού με αφορμή το τραγικό δυστύχημα με την πτώση δέντρου που στοίχισε τη ζωή σε έναν 51χρονο μοτοσικλετιστή – Έκλεισαν τον σχολιασμό στην σελίδα Facebook του Δήμου κάτω από την δήλωση Λαμπρινού

Δήμαρχος Ηρακλείου: «Στόχος να εντοπιστούν τα αίτια του δυστυχήματος»

Τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει το παν, από πλευράς δημοτικής αρχής, για να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος με την πτώση δέντρου που στοίχισε τη ζωή σε έναν 51χρονο, έδωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου.

Σε δήλωσή του για το χθεσινό δυστύχημα, ο Βασίλης Λαμπρινός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του θύματος, κάνοντας λόγο για ένα δυστύχημα που «προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους μας».

Ο δήμαρχος Ηρακλείου διαβεβαίωσε ότι «θα κάνουμε το παν προκειμένου να εντοπιστούν επακριβώς τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία ήδη διερευνώνται», ενώ πρόσθεσε ότι «είναι πραγματικά αδιανόητο ένας άνθρωπος να χάνει τη ζωή του τόσο άδικα».

«Εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος», καταλήγει η δήλωση του κ. Λαμπρινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά την ανάρτηση με την δήλωση του κ. Λαμπρινού στην σελίδα του Δήμου στο Facebook οι διαχειριστές της σελίδας έκλεισαν τον σχολιασμό καθώς τα αρνητικά σχόλια από τους εξοργισμένους δημότες έπεφταν βροχή.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη νωρίς το βράδυ στη λεωφόρο Δημοκρατίας (έναν από τους κεντρικότερους και μεγαλύτερους δρόμους της πόλης), σε διασταύρωση με φανάρι, όταν την ώρα που περίμενε ο 51χρονος, ένα τεράστιο δέντρο που είχε πάρει κλίση, έπεσε και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon