cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 19.04 2024

Δημοτική συνεργασία ή δημοτική τραγωδία;

Γιάννης Κουράκης, Ηλίας Λυγερός, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, Πέτρος Ινιωτάκης και Βαγγελιώ Σχοιναράκη, θέλουν να κατέβουν από κοινού στις εκλογές για τον Δήμο Ηρακλείου, ωστόσο 2… “συνεργάτες” φαίνεται να πατούν και σε άλλες… “βάρκες”!!!

Δημοτική συνεργασία ή δημοτική τραγωδία;

Πριν από μερικές εβδομάδες, οι Γιάννης Κουράκης, Ηλίας Λυγερός, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, Πέτρος Ινιωτάκης και Βαγγελιώ Σχοιναράκη, επαναλάμβαναν την πρόθεση τους να κατέβουν από κοινού στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Ηρακλείου. 

Η σκέψη θύμισε την πρώτη «τριανδρία» αν τη θυμάστε, που είχε οδηγήσει στη διπλή νίκη Λαμπρινού, τη διπλή ήττα Κουράκη και την αποχώρηση από τη “Δύναμη Πολιτών” του Πέτρου Ινιωτάκη. Τώρα όμως οι πέντε επικεφαλής είναι πολλοί. Και κυρίως είναι πολλοί, διότι παρατηρείται έντονος “συγχρωτισμός” στην κορυφή της ιεραρχίας, αφού εντέχνως δεν ανακοινώνεται ποιος θα είναι ο επικεφαλής της συνεργασίας που θα πάει για δήμαρχος

Αυτό να ξέρετε δεν είναι καθόλου τυχαίο. Διότι όπως μαθαίνω, τουλάχιστον δύο από τους … συνεργάτες της νέας συνεργασίας, κοιτούν και μέσα στην πεντάδα, αλλά και έξω από αυτή κι είναι έτοιμοι να την … κάνουν εφόσον οι συνθήκες αποδειχθούν ευνοϊκές για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Βέβαια, οι ίδιοι που κάνουν τις κινήσεις, τις αρνούνται πεισματικά, διότι πώς αλλιώς θα πατούσαν σε δύο τουλάχιστον βάρκες; 

Πάντως από τα … συμφραζόμενα φαίνεται πως μάλλον δεν θα πάει πολύ καλά όλο αυτό. Μακάρι να κάνουμε λάθος. 

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon