cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 03.05 2024

Δύο συλλήψεις για τον θάνατο άνδρα που είχε θεωρηθεί αιφνίδιος

Εξιχνιάστηκε θάνατος σε περιοχή της Χερσονήσου – Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις καθώς το θύμα πέθανε αφού εγκαταλείφθηκε στο σημείο που βρέθηκε νεκρός από άλλο άτομο, με το οποίο είχε κάνει χρήση ναρκωτικών…

Δύο συλλήψεις για τον θάνατο άνδρα που είχε θεωρηθεί αιφνίδιος

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος, φαίνεται ότι ήταν το “κλειδί” που οδήγησε τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση της υπόθεσης θανάτου ενός 41χρονου άνδρα στην Χερσόνησο Ηρακλείου, πριν από περίπου ενάμιση μήνα, ο οποίος είχε θεωρηθεί αιφνίδιος.

Ο 41 ετών άνδρας, γνώριμος των διωκτικών αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών και μικροκλοπών, είχε βρεθεί νεκρός σε λιόφυτο στην περιοχή της Άνω Χερσονήσου στις 24 Απριλίου.

Σύμφωνα με την «ΕΡΤ», ο γεγονός πως δεν βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο ούτε στο σημείο ούτε στο σπίτι του, αν και, σύμφωνα με την μητέρα του, δεν το αποχωριζόταν ποτέ, αλλά και άλλες ενδείξεις (βρέθηκαν ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου στο σημείο), οδήγησαν τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποκάλυψε τις επικοινωνίες που είχε την τελευταία εκείνη ημέρα ο 41χρονος. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο με τον οποίο είχε συνομιλήσει, ο οποίος παραδέχθηκε ότι εκείνη την ημέρα βρέθηκε με τον 41χρονο, προμηθεύτηκαν ηρωίνη και έκαναν από κοινού χρήση.

Όπως ο ίδιος υποστήριξε, το θύμα, ενώ βρίσκονταν μαζί στο αυτοκίνητο του 40χρονου, δεν αισθάνθηκε καλά. Μάλιστα, κατά τους ισχυρισμούς του σταμάτησαν και τού έκανε μαλάξεις. Ακόμα ισχυρίστηκε ότι όταν τον άφησε στο λιόφυτο ήταν ζωντανός.

Φέρεται, δε να ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο ίδιος ο 41χρονος του είπε πως είναι καλά και του ζήτησε να φύγει.

Σε ό,τι αφορά το κινητό τηλέφωνο του θύματος, το οποίο παρέδωσε στους αστυνομικούς, υποστήριξε πως είχε πέσει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και το βρήκε στη συνέχεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο την περασμένη Τρίτη και χθες Τετάρτη 7 Ιουνίου συνέλαβαν και τον 51χρονο που φέρεται να τους πούλησε την ηρωίνη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της έκθεσης και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια αύριο, Παρασκευή.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon