cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Έχουμε όλοι δικαίωμα στην πόλη

Με το μότο “Έχουμε όλοι δικαίωμα στην πόλη” μας προσκαλεί στην επίσημη εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Ηρακλείου ο Αλέξης Καλοκαιρινός!!!

Έχουμε όλοι δικαίωμα στην πόλη

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ηρακλείου στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο Ατλαντίς (αίθουσα Μίνως)!!!

Προσκαλούμε τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες να έρθουν να μοιραστούμε τις σκέψεις μας για το αύριο της πόλης μας. Έχουμε όλοι δικαίωμα στην πόλη“, σημειώνεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση. 

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός γεννήθηκε το 1964, σπούδασε στην Αθήνα και στο Παρίσι. Ενώ από το 1994, διδάσκει γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει γράψει το βιβλίο Γλωσσολογία & Ποιητική (Νήσος, β΄ έκδ. 2010) με κεντρικούς ήρωες τον Ρόμαν Γιάκομπσον και τον Κ.Π. Καβάφη. Είναι πρόεδρος της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών και του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης. Ενώ, φυσικά, ασχολείται με τα Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού και τον Κοινωνικό Χώρο τους.

Να πούμε ότι ο κ. Καλοκαιρινός είχε εκφράσει δημόσια εδώ και αρκετούς μήνες το ενδιαφέρον του να κατέβει στον δρόμο για την Λότζια, ενώ παράλληλα έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από εμφανίσεις – παρεμβάσεις θέλοντας τόσο να αναγνώσει – διερευνήσει τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών της, όσο και να δείξει ένα πρώτο δείγμα δικής του “δημοτικής γραφής”…

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon