cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ενισχύονται οι κόκκινοι κάδοι στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Στόχος τη δημοτικής αρχής είναι να εφαρμοστεί ένα οργανωμένο και επαγγελματικό τρόπο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης, ενώ προγραμματίζονται και σχετικές ενημερωτικές δράσεις…

Ενισχύονται οι κόκκινοι κάδοι στον Δήμο Αγίου Νικολάου
φωτογραφία αρχείου

Ενισχύονται οι κόκκινοι κάδοι στην πόλη του Αγίου Νικολάου και σε περιφερειακά σημεία που θα επιλεγούν σύμφωνα με δήλωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αγίου Νικολάου κ. Γιώργου Βάρδα, μετά από συνεννόηση με την εταιρεία RECYCOM, η οποία από το 2012 εφαρμόζει με οργανωμένο και επαγγελματικό τρόπο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ από τον υπεύθυνο της εταιρείας κ. Αράπη Βαγγέλη σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα κοινή ενημερωτική δράση για την ευαισθητοποίηση των δημοτών.

Σύμφωνα με τον κ. Βάρδα, στους κόκκινους κάδους θα προστεθούν στο εξής και μωβ, όπου οι δημότες θα μπορούν να ανακυκλώνουν ρούχα, παπούτσια, τσάντες, λευκά είδη και αξεσουάρ.

Σύμφωνα με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, η σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρεία αναμένεται να ανανεωθεί για την ερχόμενη πενταετία.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon