cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Χανιά: Δράση ανακύκλωσης με στόχο την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων

Μεγάλες, κόκκινες καρδιές σε κομβικά σημεία του Δήμου Χανίων στέλνουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας – Μέσα στις καρδιές θα συγκεντρώνονται πλαστικά καπάκια, με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων…

Χανιά: Δράση ανακύκλωσης με στόχο την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων

Τέσσερις μεγάλες, χειροποίητες καρδιές έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία του Δήμου Χανίων, συγκεντρώνοντας μέσα τους πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό.

Οι καρδιές, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο Δημαρχείο Χανίων, τα Δικαστήρια, το Εθνικό Στάδιο Χανίων και τους Αγίους Αποστόλους, έχουν ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες κιλά από πλαστικά καπάκια.

Οι καρδιές έχουν κατασκευαστεί από το συνεργείο της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και έχουν τοποθετηθεί με σκοπό να συγκεντρώνουν τα πλαστικά καπάκια, τα οποία αργότερα θα αξιοποιηθούν για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, με την επιπλέον οικονομική ενίσχυση από τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. και σε συνεργασία με τα φιλανθρωπικά σωματεία της πόλης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται να προστεθούν και άλλα σημεία συγκέντρωσης για πλαστικά καπάκια, ενώ επισημαίνεται πως αυτά δεν αποτελούν χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon