cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Επαναλειτουργούν οι κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Την επαναλειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων της, στην περιοχή της Ανώπολης Πεδιάδας, ανακοίνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπής Κρήτης…

Επαναλειτουργούν οι κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Μετά από μία τριετία, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι κατασκηνώσεις «ΑΝΩ ΠΟΛΙΣ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην Ανώπολη Πεδιάδος επαναλειτουργούν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι κατασκηνώσεις τις οποίες οραματίστηκε, εμπνεύστηκε και πραγμάτωσε εξ αρχής ο πρώην αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος, είναι έτοιμες να υποδεχθούν ξανά παιδιά στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις τους.

Οι περίοδοι λειτουργίας των κατασκηνώσεων φετινό καλοκαίρι, θα είναι: α) από 24-31 Ιουλίου, γιά αγόρια Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου και β) από 17-24 Αυγούστου, για κορίτσια Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄Δημοτικού καί Α΄ Γυμνασίου.

Τα δικαιολογητικά έγγραφα θα είναι διαθέσιμα για τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, στην Ιστοσελίδα: https://is.gd/kataskinosi και στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (τηλ. 2810 283141).

«Ευελπιστοῦμε ότι θα γίνουν ξανά τόπος συνάντησης, παιχνιδιού, χαράς, ξεκούρασης, γνωριμίας με τη φύση αλλά και πνευματικής αναγέννησης στην Ορθόδοξη παράδοσή μας, μακριά από την πολύβουη και μονότονη καθημερινότητα των πόλεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon