cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Επιχορήγηση της 7ης ΥΠΕ στα νοσοκομεία της Κρήτης

Με απόφαση του διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Νεκτάριου Παπαβασιλείου, τα οκτώ νοσοκομεία της Κρήτης επιχορηγήθηκαν με το ποσό των 4.842.900 ευρώ, από τον προϋπολογισμό έτους 2022 της κεντρικής υπηρεσίας…

Επιχορήγηση της 7ης ΥΠΕ στα νοσοκομεία της Κρήτης

Στην επιχορήγηση των οκτώ νοσοκομείων του νησιού, προχώρησε η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, καθώς με απόφαση του διοικητή, τα νοσοκομεία χρηματοδοτούνται με το ποσό των 4.842.900 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε νοσοκομείο, σύμφωνα με την κατανομή, θα διατεθεί για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και την αναβάθμιση των υποδομών.

Στόχος της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι με την επιχορήγηση αυτή, ο αιτούμενος εξοπλισμός να αντικαταστήσει τον προηγούμενο πεπαλαιωμένο.

Παράλληλα, θα καλυφθούν κενά και ελλείψεις στη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων, για την εξασφάλιση μέγιστης ασφάλειας και ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών πρόληψης και υγείας, προς τους δυνητικούς χρήστες των υπηρεσιών τους.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon