cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδικό τμήμα Μουρτζανά – Αξός – Ανώγεια

Αναδείχθηκε ο εργολάβος που θα προβεί σε παρεμβάσεις οι οποίες θα αντιμετωπισθούν οριστικά, σύμφωνα με τους αρμόδιους της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, τα προβλήματα κατολισθήσεων και καθιζήσεων…

Εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδικό τμήμα Μουρτζανά – Αξός – Ανώγεια
Επαρχιακός δρόμος / φωτογραφία αρχείου

Την ανάδειξη εργολάβου για το έργο «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στα οδικά τμήματα Μουρτζανά – Αξός προς Ανώγεια και συνδεόμενοι δρόμοι», προϋπολογισμού 967.741,94 ευρώ, ενέκρινε στη χτεσινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις θα αντιμετωπισθούν οριστικά, σύμφωνα με τους αρμόδιους της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, τα προβλήματα κατολισθήσεων και καθιζήσεων, που εγκυμονούν κινδύνους για τους διερχόμενους από την επαρχιακή οδό, κατασκευάζονται τοιχία αντιστήριξης, σε όλα τα τμήματα που τα προβλήματα στο έδαφος.

Προβλέπεται, επίσης, κατά τμήματα ασφαλτόστρωση, διαγραμμίσεις και επανατοποθέτηση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας.

Με τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις θα αποκατασταθούν οι ζημιές, που προκλήθηκαν στην περιοχή μετά τις πρόσφατες θεομηνίες, ενώ ανάλογες εργολαβίες εκτελούνται ήδη και έχουν επίσης δρομολογηθεί για όλους τους δήμους της Π.Ε. Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon