cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει τον σχολικό αθλητισμό

Χιλιάδες μπάλες στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Κρήτης, θα προσφέρει η Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του σχολικού αθλητισμού…

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει τον σχολικό αθλητισμό

Χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ άρχισε να μοιράζει η Περιφέρεια Κρήτης στα σχολεία Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενισχύοντας τον σχολικό αθλητισμό.

Η αρχή έγινε σήμερα από το 11ο λύκειο και 5ο γυμνάσιο Ηρακλείου με την παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργου Πιτσούλη, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν συνολικά 4.220 μπάλες στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε συνεργασία της Περιφέρειας με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και έγινε καταγραφή των αναγκών σε μπάλες.

Ήδη έγινε η πρώτη προμήθεια 2.200 για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ενώ αντίστοιχος αριθμός σε μπάλες ετοιμάζεται για να παραδοθεί στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στη σημερινή επίσκεψή του στα σχολικά συγκροτήματα, ο κ. Αρναουτάκης επεσήμανε, πως η Περιφέρεια επενδύει στον αθλητισμό και τη νέα γενιά και ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία.

Παράλληλα πρόσθεσε, ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και κάθε έργο υποδομής και άθλησης στους νέους είναι σπουδαία επένδυση.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon