cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 02.05 2024

Ηράκλειο: Διαμαρτυρία αγροτών για εργάτες γης και κόστος παραγωγής

Οι παραγωγοί ζητούν από την Πολιτεία λύση σε προβλήματα όπως η έλλειψη εργατών γης και τα διογκωμένα κόστη παραγωγής, αλλά και στήριξη του αγροτικού κλάδου…

Ηράκλειο: Διαμαρτυρία αγροτών για εργάτες γης και κόστος παραγωγής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, μέλη των Αγροτικών Συλλόγων Ιεράπετρας, Τυμπακίου και Σελίνου, έξω από το αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης” του Ηρακλείου.

Οι παραγωγοί ζητούν από την Πολιτεία λύση σε προβλήματα όπως η έλλειψη εργατών γης και τα διογκωμένα κόστη παραγωγής, αλλά και στήριξη του αγροτικού κλάδου.

Το παρόν έδωσαν αγρότες από όλη την Κρήτη και κυρίως από τα ανατολικά του νησιού, ενώ ανήρτησαν πανό στα ελληνικά και στα αγγλικά, ώστε να ενημερωθούν για τον λόγο της κινητοποίησης οι επισκέπτες της Κρήτης από το εξωτερικό.

Οι αγρότες παρέμειναν για περίπου δύο ώρες στην περιοχή, ενώ χαρακτήρισαν μονόδρομο τις κινητοποιήσεις, εν μέσω τουριστικής περιόδου. «Η κινητοποίηση γίνεται εν μέσω τουριστικής περιόδου, αλλά το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο: “Χωρίς πρωτογενή τομέα, δεν υπάρχει αύριο στην κοινωνία», αναφέρεται σε ανακοίνωση των αγροτικών συλλόγων.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon