cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ηράκλειο: Δράση και παρέμβαση στην παρέλαση για τον Παλαιστινιακό λαό

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, στην παρέλαση που έγινε στο Ηράκλειο – Ανήρτησαν στην Καινούργια Πόρτα γιγαντιαία σημαία της Παλαιστίνη και μοίρασαν φυλλάδια στους πολίτες…

Ηράκλειο: Δράση και παρέμβαση στην παρέλαση για τον Παλαιστινιακό λαό

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε παρέμβαση της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, στην παρέλαση που έγινε στο Ηράκλειο.

Με πλακάτ, οι συμμετέχοντες στη δράση, βρέθηκαν στην πλευρά της Πλατείας Ελευθερίας για να δώσουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους.

Ωστόσο όπως αναφέρει η Συνέλευση Αλληλεγγύης, η διέλευσή τους εμποδίστηκε βίαια από τις παρακείμενες αστυνομικές δυνάμεις και αντιμετωπίστηκαν, όπως τονίζουν, ως «τραμπούκοι» ενώ η ενέργεια αυτή δεν είχε κανένα τέτοιο χαρακτήρα ή σκοπό.

Αφού αποχώρησαν από το σημείο, στην συνέχεια ανήρτησαν στην Καινούργια Πόρτα την γιγαντιαία σημαία της Παλαιστίνη και μοίρασαν φυλλάδια στους πολίτες.

«Δεν θα περιμένουμε 400 χρόνια για να ελευθερωθεί η Παλαιστίνη. Να βάλουμε τέλος στη γενοκτονία του λαού της», αναφέρει η Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon