cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 19.05 2024

Ηράκλειο: Χαμόγελα για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα είδαν σήμερα υποψήφιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις από το Ηράκλειο, που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της προτίμησης τους…

Ηράκλειο: Χαμόγελα για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

Τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα είδαν σήμερα υποψήφιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις από το Ηράκλειο, που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της προτίμησης τους. Ανάμεσα στους επιτυχόντες η Κωσταντίνα Γιαννίκου, από το 3ο ΓΕΛ, που με τη δεύτερη προσπάθεια της κατάφερε να συγκεντρώσει 19.220 και να εισαχθεί στην Ιατρική.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο στόχος να περάσω στην ιατρική σχολή ήταν ένας στόχος που είχα από πολύ μικρή» είπε μιλώντας το «ΑΠΕ-ΜΠΕ», εξηγώντας ότι η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη, είχε πολύ κόπο, προσπάθεια και άγχος και το γεγονός ότι τα κατάφερε σήμερα την δικαιώνει.

Το να καταφέρει να εισαχθεί στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Υπολογιστών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, έγινε πράξη και για τον Γιώργο Ποπιδάκη, που κατάφερε να συγκεντρώσει 18.690 μόρια.

«Νιώθω ανακούφιση γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά ανταμείφθηκαν οι προσπάθειες και οι κόποι» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι αν υπάρχει μυστικό επιτυχίας, αυτό δεν είναι άλλο από «την οργάνωση του χρόνου και το μεθοδικό διάβασμα», ανέφερε.

Από τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων είναι και ο 29χρονος Νίκος Μαγειρόπουλος, που έντεκα χρόνια πριν είχε εισαχθεί και κατάφερε να τελειώσει το Τμήμα Νομικής ΣΣΑΣ στη Θεσσαλονίκη και φέτος αποφάσισε, αφού ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό του στην Πολιτική Φιλοσοφία του ΕΚΠΑ, να δώσει και πάλι πανελλαδικές εξετάσεις για να περάσει στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

«Πήρα μια απόφαση όταν ήμουν 17 ετών η οποία στην πορεία φάνηκε ότι ήταν λάθος» ανέφερε μιλώντας στο «ΑΠΕ-ΜΠΕ», διευκρινίζοντας ότι «έτσι ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου και ύστερα από δουλειά μαζί του, επέλεξα να γίνω ψυχολόγος διότι αγαπώ τον άνθρωπο και επιθυμώ να τον ανακαλύψω μέσα από την επαφή μαζί του και πίσω από οποιονδήποτε κοινωνικό ρόλο έχει μπει».

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon