cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 04.05 2024

“Κανονικά οι Αγιασμοί” λένε από το Δήμο

Στο παρά πέντε μεν, αλλά εντός χρόνου δε, φαίνεται πως μπορεί να γίνει η μετεγκατάσταση των ειδικών σχολείων της Ακαδημίας στο χώρο του λιμανιού – Στην τελική φάση και οι εργασίες στο 7ο Δημοτικό

“Κανονικά οι Αγιασμοί” λένε από το Δήμο
Κομματική αντιπαράθεση για τα σχολεία στο Ηράκλειο!!!

Στο παρά πέντε μεν, αλλά εντός χρόνου δε, φαίνεται πως μπορεί να γίνει η μετεγκατάσταση των ειδικών σχολείων της Ακαδημίας στο χώρο του λιμανιού, απ’ όπου μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνει η μετακίνηση του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Η ανακοίνωση του Δημοτικού περί αναστολής μεταφοράς για μία τουλάχιστον εβδομάδα, η οποία κι έγινε μονομερώς, μαθαίνουμε ότι εξόργισε τη Δημοτική Αρχή, καθώς όπως αναφέρεται δεν υπάρχει κανένας λόγος για την οποιαδήποτε καθυστέρηση.

Με βάση τις εξελίξεις, στο 7ο Δημοτικό βρίσκονται στην τελική φάση τοποθέτησης τα νέα κουφώματα, ενώ εταιρία καθαρισμού έχει αρχίσει στο συγκρότημα της Όασης καθαρισμούς κι απολυμάνσεις ήδη από χθες.

Η Δημοτική Αρχή έχει φροντίσει επίσης να συμφωνήσει στις εγκρίσεις κονδυλίων για τις μεταφορικές εταιρίες που θα αναλάβουν τη μετακίνηση θρανίων, επίπλων και εξοπλισμού.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, το αργότερο ως την Παρασκευή το 7ο Δημοτικό θα είναι έτοιμο και θα παραδοθεί. Την επόμενη ημέρα μπορούν να γίνουν κάλλιστα ταυτόχρονες μετακομίσεις, όπως τονίζεται από το Δήμο.

Αυτό το περίγραμμα άλλωστε δόθηκε και στο πλαίσιο ενημέρωσης των Διευθυντών από τη Δημοτική Αρχή με την επισήμανση ότι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κανένα επίπεδο, αφού όλα έχουν διευθετηθεί.  

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon