cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Κινητοποίηση από οδηγούς και ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στα Χανιά

Ο σύλλογος Τουριστικών Ιδοκτητών Λεωφορείων Δυτικής Κρήτης θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 10:30 με συγκέντρωση των τουριστών λεωφορείων στους Αγίους Αποστόλους…

Κινητοποίηση από οδηγούς και ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στα Χανιά
φωτο: hanianews

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποίηση – διαμαρτυρία με τα τουριστικά λεωφορεία σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, ο σύλλογος Τουριστικών Ιδοκτητών Λεωφορείων Δυτικής Κρήτης θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 10:30 με συγκέντρωση των τουριστών λεωφορείων στους Αγίους Αποστόλους στις 10:00.

Οι επαγγελματίες του κλάδου ζητούν να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις για μόνιμη και τελική διευθέτηση του ζητήματος της εξίσωσης των τελών κυκλοφορίας των Τουριστικών λεωφορείων με ότι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς που χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία.

«Μέχρι και σήμερα, οποιαδήποτε προσπάθεια μας να συναντήσουμε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χατζηδάκη, για να του εξηγήσουμε την αδικία που υφίσταται ο κλάδος μας εδώ και πολλά χρόνια, δυστυχώς έπεσε στο κενό. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά η μη τήρηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης προκαλεί την αγανάκτηση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων», τονίζεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon