cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 17.05 2024

Ξεκινά το τριήμερο Malevizi Festival στο Γάζι

Το Malevizi Festival βρίσκεται προ των πυλών – Ένα γεμάτο τριήμερο περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Γάζι, στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη, μπροστά στο Δημαρχείο στις 7,8 και 9 Σεπτεμβρίου…

Ξεκινά το τριήμερο Malevizi Festival στο Γάζι

Ξεκινά το πρώτο Malevizi Feltival. Ένας θεσμός που, σύμφωνα με τον δήμαρχο, φιλοδοξεί να συνδέσει τον πολιτισμό της περιοχής, τη γαστρονομία, τον πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό σε μία τριήμερη γιορτή για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι.

Όσοι βρεθούν αυτές τις τρεις μέρες στο Γάζι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν τα προϊόντα του τόπου μας και ταυτόχρονα να απολαύσουν μουσικές παραστάσεις με σπουδαίους καλλιτέχνες και φυσικά καλλιτέχνες από όλο το Μαλεβίζι.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, στόχος είναι το πρώτο Malevizi Festival να αποτελέσει την απαρχή δράσεων που θα σχετίζονται με τον Μαλεβιζιώτη που πρόσφατα όπως είναι γνωστό καταφέραμε να εντάξουμε στο Εθνικό Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομίας.

Την προσπάθεια του Δήμου Μαλεβιζίου στηρίζει η περιφέρεια Κρήτης και πλαισιώνει το Παγκρήτιο Κέντρο Πολιτισμού. 

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Γάζι, στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη, μπροστά στο Δημαρχείο στις 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου, ενώ η είσοδος και τις τρεις ημέρες είναι ελεύθερη.   

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon