cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Κυ 05.05 2024

Ξεκινάει ο 2ος κύκλος για τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του Δήμου Χανίων

Από τις 6 Μαρτίου ξεκινά ο δεύτερος κύκλος των σεμιναρίων για τις Πρώτες Βοήθειες που πραγματοποιεί ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Χανίων και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαρτίου…

Ξεκινάει ο 2ος κύκλος για τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων συνεχίζει με τον 2ο κύκλο σεμιναρίων για τις Πρώτες Βοήθειες, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Χανίων, με στόχο την αποτελεσματικότερη εκπαίδευση του κοινού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι 6 ώρες, θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και με την ολοκλήρωση του θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://www.chania.gr/c-request.html?id=131, δηλώνοντας την προτίμηση τους από την προσφερόμενη λίστα.

Τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων, τουλάχιστον δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους.

Για να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο, θα πρέπει να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τουλάχιστον 12 άτομα (και μέγιστο 25 άτομα).

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται με νέους κύκλους μέχρι και τον Αύγουστο του 2023 και για αυτό θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon