cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές Ηρακλείου

Νεκρός μέσα στο κελί του, στο κατάστημα κράτησης της Νέας Αλικαρνασσού, βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας 64χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν προσωρινά κρατούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας…

Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές Ηρακλείου

Νεκρός μέσα στο κελί του, στο κατάστημα κράτησης της Νέας Αλικαρνασσού, βρέθηκε σήμερα το πρωί από τον συγκρατούμενό του, ένας 64χρονος, ο οποίος βρισκόταν προφυλακισμένος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που είχε συμβεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ιεράπετρα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φέρει στο φως η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, εικάζεται ότι ο 64χρονος πέθανε από παθολογικά αίτια.

Ο 64χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε καρδιολογικά και ψυχολογικά προβλήματα, στις 5 Σεπτεμβρίου του 2022, φέρεται να είχε αναίτια επιτεθεί φραστικά σε πολίτη και στη συνέχεια να πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο και να ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς.

Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος παρέμενε προφυλακισμένος στην Νέα Αλικαρνασσό μέχρι το πρωί της Δευτέρας, οπότε ο συγκρατούμενός του στο κελί ενημέρωσε ότι ο 64χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει η «ΕΡΤ», ο 64χρονος πριν από δύο μέρες είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση από το κρεβάτι του, ενώ ήταν ξύπνιος, κάτι που είχε αποδοθεί σε πιθανό λιποθυμικό επεισόδιο.

Μετά την αντιμετώπιση του τραύματός του και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο κρατούμενος επέστρεψε στην φυλακή, χωρίς να εμφανίσει κάποιο άλλο γνωστό πρόβλημα έκτοτε.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon