cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 09.05 2024

Ο δρόμος Μεσαράς κλειστός – Η κίνηση κανονικά

Από αναβολή σε αναβολή το πάνε για το νέο δρόμο της Μεσαράς, λες και θέλουν να βγάλουν την ψυχή χιλιάδων οδηγών…

Ο δρόμος Μεσαράς κλειστός – Η κίνηση κανονικά

Τη στιγμή που οι υπηρεσίες αναζητούν την «τυπική οδό» και πηγαίνουν το δοκιμαστικό για το άνοιγμα του δρόμου απ’ ώρα σ’ ώρα, δεκάδες επιβατηγά, αλλά κυρίως επαγγελματικά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν το δρόμο κανονικά μπαίνοντας και βγαίνοντας από τις εισόδους και εξόδους της Αγίας Βαρβάρας.

Ειδικότερα σήμερα που ο καιρός είναι βροχερός και οι συνθήκες από τον παλιό δρόμο άθλιες, ακόμα και μία ώρα καθυστέρησης είναι σημαντική, ειδικά για τους επαγγελματίες. Στο μεταξύ, οι αρμόδιες υπηρεσίες για μία ακόμα φορά μετέθεσαν την παράδοση του δρόμου για τις 2.00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε τονιστεί πως ο δρόμος θα παραδοθεί το πρωί της Πέμπτης. Μετά αναφέρθηκε πως θα πρέπει στις 10.00 το πρωί να γίνει δοκιμαστικό και στις 12.00 να παραδοθεί κι έπειτα αποφάσισαν πως το δοκιμαστικό θα γίνει στις 12.00 για να παραδοθεί στις 2.00.

Μπορούν να τον παραδώσουν και μετά από ένα μήνα πλέον. Έτσι κι αλλιώς τα αυτοκίνητα κινούνται κανονικά. Και παρακάμπτουν τα γρανάζια της γραφειοκρατίας στην πράξη, αφού δεν μπορούν να το κάνουν οι υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon