cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πα 26.04 2024

Παρέμβαση Μαμουλάκη στη Βουλή για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, κατέθεσε στη Βουλή την επιστολή του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων ως αναφορά προς την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων…

Παρέμβαση Μαμουλάκη στη Βουλή για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών

Την αναμενόμενη διόγκωση των εκπαιδευτικών κενών και την αναγκαιότητα διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών, αναδεικνύει με την κατάθεση της επιστολής του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων ως αναφορά προς την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων, μετά τις αναμενόμενες φετινές συνταξιοδοτήσεις των εκπαιδευτικών, τα κενά και οι ανάγκες θα διογκωθούν.

Γι’ αυτό ζητείται η δημόσια δέσμευση της υπουργού ότι θα γίνουν μόνιμοι διορισμοί το καλοκαίρι του 2023, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας.

Επιπρόσθετα, ο Σύλλογος τονίζει ότι η υιοθέτηση ενός νέου συστήματος διορισμών εκπαιδευτικών που διαρρέεται από το Υπουργείο, έχει ως στόχο να μετρηθούν οι αντιδράσεις του εκπαιδευτικού κόσμου.

Γι’ αυτό και, σύμφωνα με τον βουλευτή, είναι αναγκαία η παροχή διευκρινίσεων ως προς το περιεχόμενο του συγκεκριμένου συστήματος, καθώς και ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon