cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Περιοδεία Αλ. Χαρίτση στο Ηράκλειο την Τετάρτη

Περιοδεία στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη, ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης – Αναλυτικά το πρόγραμμα των επισκέψεων και συναντήσεων…

Περιοδεία Αλ. Χαρίτση στο Ηράκλειο την Τετάρτη

Περιοδεία στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη, ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Συγκεκριμένα, στις 9:30 το πρωΐ θα περιοδεύσει σε κεντρικό πεζόδρομο στο Ηράκλειο, συνοδεία τοπικού κλιμακίου και στις 10 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Μινώα Ενεργειακής Κοινότητας σε καφέ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Στις 11.45 θα επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, εκπροσώπους της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών ΕΣΥ Ηρακλείου και τον πρόεδρο Ένωσης των νοσοκομειακών γιατρών.

Εν συνέχεια θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Πανεπιστημιακής Κοινότητας Κρήτης στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. Το απόγευμα, πριν την ανοικτή πολιτική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο κ. Χαρίτσης θα έχει συνάντηση με Αυτόνομους μηχανικούς Ανατολικής Κρήτης ώστε να ενημερωθεί για την πορεία ωρίμανσης έργων υποδομής (ΒΟΑΚ, ιδιωτικοποίηση Λιμένα Ηρακλείου, κ.α.).

Ο κ. Χαρίτσης θα συνοδεύεται από τη βουλευτή Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία θα έχει και συνάντηση με εργαζόμενους του ΥΠΠΟ, θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, ενώ θα συναντηθεί με την Πρωτοβουλία Ειδικευομένων Γιατρών του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon