cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Σα 18.05 2024

Πολιτική εκδήλωση για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Αντ. Μπαλωμενάκη

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη Μπαλωμενάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων διοργανώνει πολιτική εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή, τη σκέψη και το έργο του…

Πολιτική εκδήλωση για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Αντ. Μπαλωμενάκη

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του Αντώνη Μπαλωμενάκη, στις 3 Ιανουαρίου 2020, που υπηρέτησε ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα Χανιά καθώς είχε εκλεγεί στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Κ.Α.Μ. (Μεγάλο Αρσενάλι) Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Θα μιλήσουν και θα παρέμβουν σύντροφοι, φίλοι και συνεργάτες του ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ευγενία Λουπάκη.

Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα και ήταν επανειλημμένα υποψήφιος βουλευτής Χανίων με το ΚΚΕ, τον ενιαίο Συνασπισμό και τον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου. Επίσης, είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Χανίων.

Γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1954 στα Χανιά και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξελέγη βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Απεβίωσε στις 3 Ιανουαρίου 2020 σε ηλικία 65 ετών.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon