cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 25.04 2024

Πουλάνε την άμμο της Χρυσής (και άλλα)

Ασφαλώς ο Καπιταλισμός τα έχει λύσει όλα και μάλλον δεν πρέπει να μας κάνει τίποτα εντύπωση. Όμως το γεγονός ότι στο e-bay βρίσκεις να πωλείται η άμμος της Χρυσής για 15 ευρώ η χούφτα δείχνει ότι όλα τελικά έχουν την… τιμή τους.

Πουλάνε την άμμο της Χρυσής (και άλλα)

Δείχνει επίσης γιατί είχαν απόλυτο δίκιο όσοι μπήκαν μπροστά για να προστατέψουν το οικοσύστημα του νησιού, κόντρα σε συμφέροντα που επί χρόνια βγάζουν πολλά λεφτά από την υπερεκμετάλλευση μιας προστατευόμενης περιοχής.

Την αποκάλυψη για την άμμο στο ebay κάνει ο συντονιστής του φορέα διαχείρισης της Χρυσής Καλούστ Παραγκαμιάν ενώ όπως αναφέρει έχει ήδη γίνει καταγγελία τόσο στην πλατφόρμα του ebay όσο και στην Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο πωλητής – επιχειρηματίας είναι κάποιος «schnuffel_1972 Location: Germany Member since: Oct 22, 2010»

Όπως θα δείτε όμως από την φωτογραφία η άμμος της Χρυσής δεν είναι η μόνη που πωλείται. Από πάνω υπάρχουν και άλλα καλούδια από τον τόπο μας: «Αμμος από το Ρέθυμνο, από την Κώ, από τη ρόδο και από τα Μάλια» όλα σε προσιτές τιμές…

Αλλά και για πιο γερά βαλάντια υπάρχει και κομμάτι μεταλλεύματος από το Λαύριο που πιάνει 348 ευρώ.

Στον διάλογο κάτω από την ανάρτηση του Καλούστ Παραγκαμιάν, κάποιος χρήστης επισημαίνει πως στο ebay πωλούνται ακόμα και κάποια περίεργα προϊόντα από τα Ζωνιανά (μην πάει το μυαλό σας στο κακό).

Πρόκειται για τα μικρά χερσαία σαλιγκάρια Albinaria που βρίσκει κανείς μέχρι και την κορυφή του Ψηλορείτη.

7 ευρώ το ένα – Προλάβετε…

Αλήθεια τώρα, μήπως κάποιος θα έπρεπε να ασχοληθεί σοβαρά με όλο αυτό, γιατί σε πολλούς μπορεί να μπαίνουν και επιχειρηματικές ιδέες και δεν θα ‘πομείνει… πράμα;

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon